Nieuws

Het definitieve ontwerp en beplantingsplan staan online!

Het afgelopen jaar hebben we samen met u gewerkt aan een nieuwe klimaatrobuuste inrichting voor de Zeeheldenbuurt. Het definitief ontwerp voor de hele wijk is bekend en kunt u hier online bekijken!

Het definitieve ontwerp en beplantingsplan staan online!

Het afgelopen jaar hebben we samen met u gewerkt aan een nieuwe klimaatrobuuste inrichting voor de Zeeheldenbuurt. Het definitief ontwerp is bekend en kunt u online bekijken! Ook kunt u het beplantingsplan bekijken en uw reactie geven. Voor de schoolomgeving met de Cornelis Trompstraat en de Evertsenstraat is het voorlopig ontwerp gereed. U kunt reageren tot en met 17 december.

Denk mee over het voorlopig ontwerp van de schoolomgeving!

We nodigen u uit om het voorlopig ontwerp te bekijken op een inloopavond op donderdag 7 december 2023. De inloopavond start om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. U kunt daarbinnen een moment kiezen wat u het beste past. De avond vindt plaats bij ’t Spectrum, Steeg 9 in Schijndel. U hoeft zich niet aan te melden.

RECTIFICATIE: Vervangen gietijzeren leidingen Enexis

Onderstaand bericht is gepost op 20 september. Hierin staat dat de leidingen vervangen gaan worden vanaf 2 oktober. Via Enexis hebben we het bericht gekregen dat dit wordt uitgesteld naar maandag 16 oktober.

Nieuwe tekeningen achterterreinen en schoolomgeving

Er staan nieuwe tekeningen op de website.

Denk mee over de Cornelis Trompstraat en schoolomgeving in Schijndel

De gemeente Meierijstad is bezig met het maken van een plan voor de omgeving van Het Kwekkeveld en De Vossenberg.

Denk mee over het voorlopig ontwerp van uw straat!

We nodigen u uit om mee te denken over het voorlopig ontwerp. De ontwerpbijeenkomsten vinden plaats op maandag 19 en woensdag 21 juni in ’t Spectrum, Steeg 9 in Schijndel.

Nieuwe datums beschikbaar bij de afkoppelcoach

Er zijn extra datums beschikbaar om een afspraak te maken met de afkoppelcoach. Heeft u nog geen afspraak gemaakt? Dan kunt u dit nu alsnog doen. 

Geslaagde ontwerpbijeenkomsten!

Op maandag 27 en woensdag 29 maart waren de ontwerpbijeenkomsten voor het project ‘Zeeheldenbuurt klimaatrobuust’.

Meld u aan voor de ontwerpbijeenkomst!

U kunt meedenken over de schetsontwerpen. De ontwerpbijeenkomsten vinden plaats op maandag 27 en woensdag 29 maart in ’t Spectrum, Steeg 9 in Schijndel. 

Pagina 1 van 3 EersteVorige [1]

Aanmelden nieuwsbrief

zeeheldenbuurt
2898