Nieuws

Hoe gaat het met de voortgang van de uitvoering?


We willen jullie graag informeren over de huidige stand van zaken. Zoals jullie weten, zijn we bezig met de voorbereidingen, maar helaas neemt de aanloop naar de aanbesteding meer tijd in beslag dan we oorspronkelijk hadden ingeschat. Dit komt voornamelijk door de benodigde vergunningstrajecten, de afstemming met diverse partijen en de nutspartijen.
 
We realiseren ons hoe belangrijk de herinrichting en het klimaatrobuust maken van de buurt is, en we werken er hard aan om dit project tot een succes te maken. 
 
Voorlopige planning

  • In september 2024 start de Europese openbare aanbesteding. Vanwege de omvang van de opdracht zijn we verplicht dit proces Europees en openbaar te maken. Dit kost extra tijd door de vele regels en procedures die we in acht moeten nemen.
  • Op dit moment verwachten we dat de uitvoering van de werkzaamheden uiterlijk op 1 februari 2025 zal starten. 
  • Zodra de uitvoerende aannemer bekend is, organiseren we een algemene informatiebijeenkomst voor de buurt. Tijdens deze bijeenkomst zal de aannemer uitleggen hoe de werkzaamheden uitgevoerd zullen worden en krijgen jullie de kans om vragen te stellen over de planning, fasering en bereikbaarheid tijdens de uitvoering. 
  • Deze bijeenkomst staat gepland voor medio december 2024 en jullie ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging. 

We danken jullie voor jullie geduld en begrip. We houden jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen.
 

|

Aanmelden nieuwsbrief

zeeheldenbuurt
2898