Nieuws

Denk mee over het voorlopig ontwerp van uw straat!

Dit bericht is voor de bewoners van de Jan van Galenstraat, Karel Doormanstraat, Piet Heinstraat, Schutsboom, Michiel de Ruyterstraat en de Steenen Kamer.

We nodigen  uit om mee te denken over het voorlopig ontwerp. De ontwerpbijeenkomsten vinden plaats op maandag 19 en woensdag 21 juni in ’t Spectrum, Steeg 9 in Schijndel. We vragen u om samen af te stemmen wie uit de straat aanwezig is. We hebben plek voor maximaal 12 personen per straat!

We vragen degenen die aanwezig zijn om zich hier aan te melden.

(Wilt u meedenken over de Cornelis Trompstraat en omgeving? Lees dan dit nieuwsbericht)

Hoe is het voorlopig ontwerp tot stand gekomen?
Eind januari hebben we met bewoners gepraat over de wensen en ideeën voor alle straten. Eind maart hebben we met u gepraat over de eerste schetsontwerpen. U was hier allen voor uitgenodigd. Na de avonden hebben de ontwerpers uw wensen en opmerkingen besproken met de gemeente. De wensen en opmerkingen die aansluiten bij de ambities van de gemeente zijn verwerkt in het voorlopig ontwerp. Voor bijna alle straten is één voorlopig ontwerp getekend. Alleen voor de Jan van Galenstraat zijn twee opties getekend. 
 
Bekijk alvast het voorlopig ontwerp
Op uw stratenpagina kunt u het voorlopig ontwerp voor uw straat bekijken. U kunt reageren via de website of u kunt uw opmerkingen doorgeven aan de contactpersoon van uw straat. Op de ontwerpbijeenkomst gaan we het ontwerp met de aanwezigen bespreken! Kunt u niet aanwezig zijn tijdens de ontwerpbijeenkomst, dan kunt u reageren via uw stratenpagina of uw contactpersoon van de straat. U kunt ook een individuele reactie sturen naar Loes van Schie

Programma
In onderstaand schema kunt u zien op welke dag en hoe laat uw straat aan de beurt is. 

  • Let op: de tijden wijken voor sommige straten af van de vorige keer. 
  • Daarnaast is het belangrijk dat u met uw straatbewoners of contactpersoon afstemt wie er naar de avond komen. U dient zich aan te melden! Er zijn per straat maximaal 12 plekken. 

Straat*

Dag

Tijd

Karel Doormanstraat

Maandag 19 juni

19.00 – 20.15 uur

Piet Heinstraat

Maandag 19 juni

19.00 – 20.15 uur

Jan van Galenstraat

Maandag 19 juni

20.30 – 21.45 uur

 

 

 

Schutsboom

Woensdag 21 juni

19.00 – 20.15 uur

Michiel de Ruyterstraat

Woensdag 21 juni

19.00 – 20.15 uur

De Steenen Kamer

Woensdag 21 juni

20.30 – 21.45 uur 

*De Cornelis Trompstraat staat niet vermeld in het schema. Voor deze straat wordt een avond georganiseerd op 20 juni.  
 
Aanmelden voor het afkoppelen

Er zijn extra datums beschikbaar om een afspraak te maken met de afkoppelcoach in de week van 19 juni. Heeft u nog geen afspraak gemaakt? Dan kunt u dit nu alsnog doen. Voor het maken van een individuele afspraak klikt u hier. U wordt doorverwezen naar de website van de afkoppelcoach, waar u een afspraak kunt inplannen voor januari. U lees op de pagina afkoppelen meer informatie. 


 


 

|

Aanmelden nieuwsbrief

zeeheldenbuurt
2898