Straatcluster 1: Cornelis Trompstraat

CornelisTrompstraat_...

 

Update Cornelis Trompstraat (23 nov 2023)

Voor de Cornelis Trompstraat wordt een andere aanpak voorgesteld. In deze straat speelt veel. Dit komt door de ligging van de basisscholen aan de Cornelis Trompstraat. 

Er wordt een bijeenkomst georganiseerd voor de Cornelis Trompstraat en omgeving op 7 december. U vindt hier meer informatie.

 

 

| Categoriën: | Tags: |

Commentaar

 • Om met de deur in de straat te vallen vindt ik ook dat achter de cornelus Trompstraat bij de garage een parkeer verbod moet komen en zo vlug mogelijk in het begin stond altijd NP geschilderd bij de inrit naar de garage dat werkte wel waarom nu niet meer of moeten en mogen we dat zelf doen!! En waarom komende bij ons voor auto's parkeren uit de schutsboom of mogen wij daar ook iets aan doen al met al moeten er nog veel plannen komen de tijd zal het leren groetjes
  3-4-2023 7:20:06 Reageer
 • Naar aanleiding van de bijeenkomst van Karel Doormanstraat op 27 maart wil ik als bewoner van de Cornelis Trompstraat graag een vraag stellen aan u.De bewoners van de Cornelis Trompstraat nr. 2-4-6 en 8 hebben een garage die uitkomt met de uitrit in de Karel Doormanstraat , nu er in het nieuwe plan minder parkeerplaatsen zijn ingeplant zijn wij zeer bezorgd omtrent parkeer overlast bij de garages die dit gaat opleveren , wij zouden het dan ook zeer op prijs stellen als wij hier ook in gekend worden , de vraag van ons bewoners van de Cornelis Trompstraat zou zijn om een parkeer verbod bij de garages omdat het vaak onmogelijk is om de garage uit te rijden wanneer hier autos of werkbussen geparkeerd staan.Graag uw reactie hierop met vriendelijke groeten Ad Smulders
  28-3-2023 12:29:05 Reageer
  • @Ad Smulders: Beste Ad, het is niet zo dat er minder parkeerplaatsen komen in de hofjes. Er is juist in het noordelijk hof aan de oostzijde ruimte voor 5 extra auto's ten opzichte van de bestaande situatie. Dit zal er dus niet toe leiden dat er extra auto's gaan parkeren bij de garages. Over een parkeerverbod in bij de parkeergarages hebben we het niet gehad. Dit zou nog met de gemeente besproken moeten worden. Er is ook een verbeterd ontwerp gemaakt voor de achterterreinen bij de garages. Dit kunt u op de avond zien en daarnaast komt het vanaf volgende week woensdag ook op de website te staan. Dan kunt u uw reactie nog geven.
   15-6-2023 5:47:19 Reageer
 • Ik heb begrepen dat in de aanpak van de Cornelis Trompstraat ook het plantsoen, inclusief de fontein worden betrokken. Ik hoor verhalen over speeltuin, het verdwijnen van de fontein en het aanleggen van parkeerterrein.Ook de Evertsenstraat grenst aan dit plantsoen en zou volgens mij hierover ook betrokken moeten worden.
  22-3-2023 15:59:35 Reageer
  • @Berry Dekkers: Voor de Cornelis Trompstraat wordt een andere aanpak voorgesteld. Het zou inderdaad kunnen dat de fontein hierin meegenomen wordt. Dat is nog niet zeker. In de nieuwe aanpak gaan we kijken wat we allemaal mee gaan nemen en we kijken per onderdeel wie daarbij betrokken gaan worden. We zijn hier nog mee bezig. We zullen bewoners op de hoogte houden van het proces.
   23-3-2023 5:32:07 Reageer
 • Deze straat zou 1 richting moeten worden veel veiliger om school is nu levens gevaarlijke en er wotd ook nog veel te hard gereden
  16-3-2023 8:01:43 Reageer
 • Tim
  Beste, ik ben woonachtig in de Jan van Galenstraat maar als ik een opmerking zou mogen geven voor deze straat: er wordt af en toe zo achterlijk hard gereden in deze straat een paar extra drempels zouden niet misstaan en bij de oversteek naar school toe zou ik graag een zebra pad willen zien waar automobilisten gewoon moeten stoppen.
  9-12-2022 23:52:30 Reageer

Geef commentaar

* Verplichte velden
zeeheldenbuurt
2898