Nieuws

Geslaagde ontwerpbijeenkomsten!

Op maandag 27 en woensdag 29 maart waren de ontwerpbijeenkomsten voor het project ‘Zeeheldenbuurt klimaatrobuust’. Op deze avond zijn de eerste schetsontwerpen gepresenteerd. In de schetsontwerpen zijn de wensen van bewoners (opgehaald in januari) zo goed mogelijk meegenomen. Voor alle straten zijn meerdere opties getekend. Dit zijn nog geen definitieve ontwerpen, maar mogelijke opties voor de inrichting van uw straat. 
 
We hebben met alle bewoners uitgebreid gepraat over de schetsontwerpen en we hebben veel informatie opgehaald. Bedankt voor de goede opkomst! Kon u niet aanwezig zijn bij de avond? Praat dan mee via de website. Alle beelden zoals gepresenteerd op de avond staan ook op uw eigen straatpagina onder het tabblad ‘PRAAT MEE’. U heeft de mogelijkheid om uw reactie achter te laten. U kunt nog reageren tot woensdag 12 april.

Achterpaden
Op de avond zijn ook de eerste schetsontwerpen gepresenteerd voor de achterpaden. Dit gaat over de achterpaden die in eigendom zijn van de gemeente. Enkele bewoners hebben op de avond ons al aandachtspunten meegegeven voor de uitwerking. Heeft u de schetsontwerpen voor de achterpaden gemist? Op de pagina ‘ACHTERPADEN’ kunt u reactie geven. U kunt nog reageren tot zondag 16 april.
 
Vervolg
We gaan de slag met de opgehaalde informatie en we komen in juni bij u terug met een voorlopig ontwerp. U krijgt een brief in de bus zodra er meer bekend is. De bewonersavonden vinden plaats op maandag 19 en woensdag 21 juni.

Overig
In week 14 (deze week) en week 15 (volgende week) worden bodemonderzoeken en draagkrachtproeven (met een sondeerwagen) uitgevoerd in de Zeeheldenbuurt. Als u hier vragen over heeft, kunt u contact opnemen met Gerrit Hasperhoven, projectleider van de gemeente Meierijstad.

|

Aanmelden nieuwsbrief

zeeheldenbuurt
2898