Nieuws

Meld u aan voor de ontwerpbijeenkomst!


U kunt meedenken over de schetsontwerpen. De ontwerpbijeenkomsten vinden plaats op maandag 27 en woensdag 29 maart in ’t Spectrum, Steeg 9 in Schijndel. We hopen u te zien in 't Spectrum!
 
U kunt u hier aanmelden!
 
Hoe zijn de schetsontwerpen tot stand gekomen?
Eind januari hebben we met bewoners gepraat over de wensen en ideeën voor alle straten. U was hier allen voor uitgenodigd. Na de avonden hebben de ontwerpers voor alle straten eerste schetsontwerpen gemaakt. Voor bijna alle straten zijn meerdere opties getekend. De schetsontwerpen zijn ook besproken binnen de gemeente. Uw wensen zijn voor zover mogelijk meegenomen. In deze folder kunt u een deel van de schetsontwerpen bekijken. De volledige schetsontwerpen staan op de stratenpagina's. Tijdens de ontwerpbijeenkomst willen we de schetsontwerpen graag met u bespreken!
 
Cornelis Trompstraat
Voor de Cornelis Trompstraat wordt een andere aanpak voorgesteld. In deze straat speelt veel. Dit komt door de ligging van de basisscholen aan de Cornelis Trompstraat. Op de avond ging het gesprek vooral over de verkeerssituatie in de straat. We zijn ook in gesprek met de school over de verkeerssituatie. We concluderen dat we het onderzoek voor de Cornelis Trompstraat moeten verbreden. Dan kunnen we meer opties meenemen. Bewoners van deze straat zijn hiervan op de hoogte gesteld. We blijven met de bewoners in gesprek.
 
Programma voor de avond
In onderstaand schema kunt u zien op welke dag en hoe laat uw straat aan de beurt is.
 

Straat

Dag

Tijd

2. Jan van Galenstraat

Maandag 27 maart

19.00 – 20.15 uur

3. Piet Heinstraat

Maandag 27 maart

19.00 – 20.15 uur

4. Karel Doormanstraat

Maandag 27 maart

20.30 – 21.45 uur

 

 

 

5. Schutsboom

Woensdag 29 maart

19.00 – 20.15 uur

6. Michiel de Ruyterstraat

Woensdag 29 maart

19.00 – 20.15 uur

7. De Steenen Kamer

Woensdag 29 maart

20.30 – 21.45 uur 

 
Overige mededeling

Ter voorbereiding voor de herinrichting van de wijk gaan er binnenkort proefsleuven gegraven worden in de Michiel de Ruyterstraat, de Piet Heinstraat en de Jan van Galenstraat. In deze straten liggen nog gietijzeren gasleidingen onder de grond. Deze moeten volgens de wet voor 1 januari 2024 verwijderd worden. Tegelijkertijd zullen in deze straten ook de waterleidingen vervangen worden.

|

Aanmelden nieuwsbrief

zeeheldenbuurt
2898