Nieuws

Op naar een schetsontwerp voor alle straten!

TVSchijndel_2


Afgelopen maandag- en woensdagavond zijn alle bewoners uitgenodigd om mee te denken over de inrichting van de straten in de Zeeheldenbuurt. We willen u bedanken voor uw komst en het meedenken!
 
Bewoners van alle straten hebben de kans gehad om ideeën en wensen mee te geven. De ontwerpers nemen alle wensen en ideeën mee. Zij gaan aan de slag om een of meerdere schetsontwerpen te tekenen voor alle straten. De schetsontwerpen worden ook besproken met de gemeente. Niet alles is mogelijk en het moet passen binnen de doelen van de gemeente. De gemeente heeft doelen opgesteld om tot een klimaatadaptief ontwerp te komen. Deze doelen zijn verbeeld in een animatie.

Op de avond was ook de regenwatercoach aanwezig om vragen te beantwoorden over het afkoppelen van uw eigen woning. Heeft u ook interesse? Dan kunt u zich opgeven via de afkoppelpagina
 
Medio maart komen we bij u terug met de ontwerpen. U krijgt het ontwerp dan in de brievenbus, daarnaast kunt u het bekijken op de website. We organiseren opnieuw een avond waarop u mee kunt denken.  
 
We houden u op de hoogte! 
 

|

Aanmelden nieuwsbrief

zeeheldenbuurt
2898