Nieuws

De Zeeheldenbuurt heeft er 350 plantjes bij!

impressie

Op woensdag 9 en zaterdag 12 november zijn we gestart met het vergroenen van de Zeeheldenbuurt. Met een enthousiast team hebben we tegels gewipt en zijn er 350 plantjes geplant in de wijk. We hebben dit, samen met u, gedaan! Hartelijk bedankt voor jullie enthousiasme en medewerking.
 
We zijn met u in gesprek gegaan op straat. We vroegen u hoe het groener kan in de wijk en wat u graag zou willen zien in uw straat. We reden rond met een auto vol plantjes, pootaarde, gereedschap en worstenbroodjes om u, bewoners, enthousiast te maken voor het vergroenen van de wijk. We hebben gemerkt dat u graag mee wilt denken!
 
Was u niet thuis of heeft u ons gemist? U kunt ook meedenken in het project ‘Zeeheldenbuurt klimaatrobuust’. In dit project gaan we de riolering vervangen en de straten opnieuw inrichten zodat de wijk beter geschikt is om extreme neerslag op te vangen. 
 
Uitnodiging voor de startbijeenkomst 
De volgende stap in het project is de startbijeenkomst. Op woensdag 7 december is de startbijeen­komst in het ’t Spectrum in Schijndel om 19.30 uur. Alle bewoners van de Zeeheldenbuurt zijn welkom. U ontvangt tegen die tijd nog een herinnering. 
 
Tijdens de startbijeenkomst leggen we uit waarom dit project in de Zee­heldenbuurt nodig is en wat we willen bereiken. We vertellen ook hoe we de samenwerking met u, de bewoners, gaan organiseren en hoe we samen tot een voorlopig en definitief ontwerp komen. 

Door TV Schijndel en Omroep Meierijstad zijn op beide dagen reportages gemaakt. Het geeft een leuke impressie van beide dagen!

 

 

|

Aanmelden nieuwsbrief

zeeheldenbuurt
2898